DEF 28

Durf te ontdekken

Rise and shine! Word wakker met het eerste licht van de dag, terwijl je zachtjes de vogels hoort fluiten. Na het ontbijt bij jullie kampplaats, maken jullie een wandeling door de uitgestrekte bossen van Zweden. Weg van de gebaande paden, langs kabbelende beekjes en open plekken met wilde bloemen. Onderweg komen jullie oog in oog te staan met een eland. Dat levert een bijzonder verhaal op. Tegen lunchtijd vinden jullie een perfecte picknickplek aan de oever van een helder bergmeer. Na de lunch vervolgen jullie de wandeling met een opgevouwen kano op je rug, op zoek naar een ruige rivier. Tijd om te beginnen aan het packraftavontuur. 

Je stapt in je packraft. De stroomversnellingen voor je zien er uitdagend uit, maar je kunt niet wachten om deze uitdaging aan te gaan. Geniet van het gevoel van vrijheid en avontuur!

Terug bij het kamp bereiden jullie je voor op de avond. Het vuur wordt aangestoken voor het koken op open vuur en er hangt een gezellige sfeer. Onder de sterrenhemel delen jullie verhalen en blikken jullie terug op deze dag vol avontuur in de prachtige wildernis van Zweden.

We kunnen jouw onvergetelijke ervaring op maat maken zoals je maar wilt. Laat ons weten wat je voorkeuren zijn en wij zorgen ervoor dat je een avontuur beleeft dat perfect bij jou past!

Topactiviteiten in Zweden

DEF 6 (1)-Mar-11-2024-12-31-13-1825-PM

Packraften

Zoek het avontuur op en ga packraften! Laat de adrenaline door je aderen stromen terwijl je op een opblaasbare boot de uitdagende wateren trotseert, omgeven door de prachtige natuur om je heen.

Estland - eland - natuur - bomen - gras-1

Elandensafari

Zit je lekker een kopje koffie te drinken en te kletsen met je collega’s, komt er ineens een eland naast je staan! Bewonder deze prachtige dieren van dichtbij tijdens een elandensafari en kom meer over hen te weten.

Slapen op je eigen eiland

Kamperen op je eigen eiland

Buiten slapen in Zweden is één groot avontuur. Samen met je collega’s zet je de tenten neer, terwijl jullie eten door een privè chef wordt bereid. Daarna genieten jullie rondom een kampvuur van heerlijk eten en volop gezelligheid. Vanavond slaap je in één van de tentjes op je eigen eiland. Hoe vet is dat?

Downhill

Downhill mountainbiken

Tijdens downhill mountainbiken stap je met je fiets in plaats van je ski's in de lift. Boven op de top klik je je pedalen vast en bereid je voor op een opwindend avontuur. Als je bekend bent met de techniek van skiën, zal downhill mountainbiken je verrassen met een compleet nieuwe sensatie van snelheid en uitdaging.

Dit is maar een greep uit de activiteiten die mogelijk zijn in Zweden tijdens de zomer. De zomer in Zweden biedt eindeloze mogelijkheden voor avontuur en ontdekking. Met de prachtige natuur en verschillende buitenactiviteiten, is Zweden een bestemming die de harten van avonturiers en natuurliefhebbers sneller doet kloppen. What will be next?

DEF 25

De wereld wacht op je

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Ontvang gepersonaliseerde inspiratie voor jouw team direct in jouw mailbox. We zullen je alleen echt toffe dingen sturen :-)

Wat anderen met ons beleefden

1-1

 

Irma, Wireless Logic Benelux

Edith en Marrit van SailingDutchman, jullie organiseerden een onvergetelijke teambuilding in de Ardennen! De organisatie was vlekkeloos en jullie snelle respons maakte het zorgeloos. De activiteiten, zoals survival, wandelen, mountainbiken en zelfs het verkwikkende ijsbad, hebben ons team versterkt en ons laten realiseren dat we samen veel meer kunnen bereiken. Hartelijk dank namens het Wireless Logic Benelux team voor deze fantastische ervaring!
3-2

 

Lynn, TopGrass

Een teamuitje blijft toch de mooiste manier om aan teambuilding te werken, dat is wel weer gebleken!

Wij zijn met het hele TopGrass team een aantal dagen naar Kroatië (Split) gegaan om ons 10-jarig bestaan eens flink te vieren! Veel gezelligheid en leuke activiteiten zoals raften, met de boot naar Hvar voor een dag toeren met beetles. We zijn gaan lunchen op mooie plekken in de natuur en zijn gaan dineren op de boulevard in Split met uitzicht op de haven. Dit tripje was voor ons alleen een fantastische ervaring om nooit meer ter vergeten!
2-1

 

Wouter, Visser Assen

Perfect verzorgd bedrijfsuitje.
Aan alles is gedacht. Er is met iedereen rekening gehouden. Hoe ik ook mijn best zou doen ik kan niets negatiefs vinden. Alleen maar positief.

De aanwezige reisleiding was goed aanwezig en deden hun stinkende best om er iets onvergetelijks van te maken. Dat is ze ruimschoots gelukt. Bedankt daarvoor.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn expeditie in Zweden het beste plannen om optimaal van deze activiteiten te genieten?

Wil je teambuilding bevorderen, de banden tussen medewerkers versterken, of ontspanning en plezier bieden? Misschien ben je wel op zoek naar een combinatie. Verschillende activiteiten dragen bij aan deze doelstellingen. Wanneer je Zweden in de zomer bezoekt, kies je voor een bestemming die een breed scala aan mogelijkheden biedt voor zowel avontuurlijke als ontspannende activiteiten. Van slapen in een tent onder de sterren, in pods, een cabin of een hotel: Zweden heeft voor elk wat wils. Door een gevarieerd programma samen te stellen, kun je ervoor zorgen dat je expeditie een perfecte balans biedt tussen teambuilding, plezier en ontspanning voor al je medewerkers.

Zijn er mogelijkheden voor vrije tijd of optionele activiteiten buiten het geplande programma?

Ja, er zijn mogelijkheden voor vrije tijd of optionele activiteiten buiten het geplande programma. Deze activiteiten kunnen variëren van vrije tijd voor deelnemers om zelf de omgeving te ontdekken, tot optionele excursies. We kijken graag samen met jou naar hoe je het programma wilt inrichten.


Plan jouw expeditie