Scherm­afbeelding 2024-07-04 om 17.43.38

Ga op ontdekkingsreis

De stoere en mystieke landschappen van Schotland spreken al eeuwenlang tot de verbeelding. De bergen, de geheimzinnig glinsterende lochs, de dichte bossen en de vele kilometers strand zorgen voor een landschap dat zowel adembenemend als sprookjesachtig is.

Er valt ontzettend veel te zien en te ontdekken in Schotland. Rijd in een stoere Landrover door de bergen van de Highlands, of wandel door de glooiende heuvels van de Lowlands. Bezoek onderweg de kastelen, die vaak al generaties lang in het bezit zijn van een Schotse adellijke familie. Geniet er van een whiskyproeverij, dineer er met lokale producten, luister naar sprookjesachtige verhalen en zoek daarna je bed op omringd door dikke, eeuwenoude muren.

Verken de volgende dag de spectaculaire westkust van Schotland of de sfeervolle stadjes en steden aan de oostkust. Bezoek Edinburgh met zijn rijke geschiedenis en prachtige gebouwen, en dwaal door de middeleeuwse Old Town en de elegante New Town. En ontdek vooral ook de gezellige pubs en uitstekende restaurants.

En ja, het kan er zeker regenen en stormen. Maar juist die omstandigheden zorgen voor de ruige en prachtige natuur. En wie zegt dat regen erg is? Daar kun je je immers prima op kleden, zoals de Schotten het zelf ook al eeuwenlang doen onder het motto: 'slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel'.

Als Schotland-expert kunnen wij voor jou een onvergetelijke Schotland-ervaring verzorgen. Helemaal zoals jij het wilt en zoals het bij jou past. En daarbij is één ding zeker: het wordt een geweldig en bijzonder avontuur!

Topactiviteiten in Schotland

IMG_3600-2

Quad rijden

Houd je van avontuur en van spanning? Verken het Schotse landschap dan off-road
op een quad. Je kunt zo moeilijk begaanbare en ruige routes verkennen waar anderen niet kunnen komen. Ervaar een gevoel van vrijheid en kom op de mooiste
plekken. Natuurlijk kun je er ook een bijzondere teambuildingservaring van maken: je gaat immers samen op avontuur!

ldodk_schotland_jurjen_smid-32

Landrover 4x4 Experience

Maak een scenic tour door de Highlands en ervaar wat een Landrover allemaal kan.
Zandwegen met diepe sporen, steile heuvels, rotsblokken, gladde hellingen en bospaden: het is allemaal geen probleem. Natuurlijk komt iedereen aan bod! En zo geniet je samen met je team van het adembenemende landschap en de geweldige rijkwaliteiten van deze stoere 4x4.

shutterstock_2436359755

Bezoek een Rugby wedstrijd

Of je nu een kenner bent van rugby of niet: een rugbywedstrijd moet je een keer hebben meegemaakt. Het summum is natuurlijk een wedstrijd van de Six Nations, het Europese toptoernooi, maar ook een ‘gewone’ competitiewedstrijd is al een belevenis. Het is pure passie op het veld én op de tribunes. En zeker weten: na afloop ben je rugby-fan!

ldodk_schotland_jurjen_smid-63

Whiskyproeverij

De naam ‘whisky’ betekent van oorsprong ‘levenswater’, en dat maakt meteen duidelijk hoe belangrijk whisky is voor de Schotten. Een whiskyproeverij is dan ook een unieke, puur Schotse ervaring, inclusief sterke verhalen en heerlijke lokale hapjes. En of je nu kiest voor een proeverij in een sfeervol historisch kasteel of in een oude schuur tussen de whiskyvaten, na afloop ben je een echte whisky-kenner!

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk in Schotland in de herfst. Het is de beste tijd
om volop te genieten van het schitterende en ruige landschap. En of je nu allerlei
spannende en uitdagende activiteiten wilt ondernemen of de rust op wilt zoeken van
de natuur: Schotland biedt het allemaal. Waar ga jij voor?

ldodk_schotland_jurjen_smid-40-2

De wereld wacht op je

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Ontvang gepersonaliseerde inspiratie voor jouw team direct in jouw mailbox. We zullen je alleen echt toffe dingen sturen :-)

Wat anderen met ons beleefden

1-1

 

Irma, Wireless Logic Benelux

Edith en Marrit van SailingDutchman, jullie organiseerden een onvergetelijke teambuilding in de Ardennen! De organisatie was vlekkeloos en jullie snelle respons maakte het zorgeloos. De activiteiten, zoals survival, wandelen, mountainbiken en zelfs het verkwikkende ijsbad, hebben ons team versterkt en ons laten realiseren dat we samen veel meer kunnen bereiken. Hartelijk dank namens het Wireless Logic Benelux team voor deze fantastische ervaring!
3-2

 

Lynn, TopGrass

Een teamuitje blijft toch de mooiste manier om aan teambuilding te werken, dat is wel weer gebleken!

Wij zijn met het hele TopGrass team een aantal dagen naar Kroatië (Split) gegaan om ons 10-jarig bestaan eens flink te vieren! Veel gezelligheid en leuke activiteiten zoals raften, met de boot naar Hvar voor een dag toeren met beetles. We zijn gaan lunchen op mooie plekken in de natuur en zijn gaan dineren op de boulevard in Split met uitzicht op de haven. Dit tripje was voor ons alleen een fantastische ervaring om nooit meer ter vergeten!
2-1

 

Wouter, Visser Assen

Perfect verzorgd bedrijfsuitje.
Aan alles is gedacht. Er is met iedereen rekening gehouden. Hoe ik ook mijn best zou doen ik kan niets negatiefs vinden. Alleen maar positief.

De aanwezige reisleiding was goed aanwezig en deden hun stinkende best om er iets onvergetelijks van te maken. Dat is ze ruimschoots gelukt. Bedankt daarvoor.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik met mijn team optimaal genieten van Schotland?

Dat hangt er van af wat jouw doel is. Wil je werken aan teambuilding of ben je vooral op zoek naar ontspanning en plezier? Of wellicht zoek je een combinatie? Wij nemen graag alle wensen met je door. Bezoek je Schotland in de herfst, dan is er van alles mogelijk op het gebied van stoere en avontuurlijke activiteiten. Denk aan quad rijden, een Landrover 4x4 Experience, een roadtrip door de Highlands, hiken, wild spotten, paardrijden, rugby, Highland Games en zelfs een Special Forces training. Door een gevarieerd programma samen te stellen zorg je voor een mooie balans tussen teambuilding en ontspanning.

Hoe zorgen jullie ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt?

We bieden altijd diverse activiteiten aan en zorgen voor voldoende variatie qua zwaarte en belasting. We hebben jarenlange ervaring met outdoor-activiteiten en spelen altijd in op de mogelijkheden van een bepaalde groep. Je kunt er dus zeker van zijn dat iedereen van jouw team een geweldige ervaring heeft in Schotland!

Werken jullie met standaard programma's of is er ook tijd voor andere activiteiten?

Onze programma’s zijn altijd maatwerk. Als Schotland-expert weten wij als geen ander wat er allemaal kan, dus vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Wil je meer vrije tijd voor jouw medewerkers om zelf de omgeving te ontdekken? Ben je op zoek naar een speciale excursie? We kijken graag samen met jou naar de beste opzet en optimale inhoud van jouw programma.


Plan jouw Schotland-avontuur